Ugrás a fő tartalomra

8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.


+36 84 346 581 +36 84 310 414

Hírek


2024. márc. 6.
KK
  • Siófoki Szakképzési Centrum
  • Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola

Megnyerték a „Vásárolj okosan” versenyt a Hikmanosok!

Nagy örömünkre idén a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola csapata nyerte meg a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Egyesület Műszaki - Gazdasági Tagozata és a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium a pénzügyi és vállalkozói témahéthez kapcsolódó „VÁSÁROLJ OKOSAN!” című projektversenyét.

Megnyerték a „Vásárolj okosan” versenyt a Hikmanosok!

A Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács Egyesület Műszaki - Gazdasági Tagozata és a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégium a pénzügyi és vállalkozói témahéthez kapcsolódva a 2023-2024-es tanévben immáron hatodik alkalommal hirdette meg a „VÁSÁROLJ OKOSAN!” című projektversenyt az érdeklődő diákok körében.

Az idei téma: A VÁSÁRLÓK BEFOLYÁSOLÁSA - TE DÖNTESZ?

Tudnak-e hatni a kereskedők a vásárlási döntés folyamatára, segítenek-e eljuttatni a fogyasztót a konkrét termék vagy szolgáltatás vásárlásáig? A csapatoknak az elvégzett kutatómunkájuk eredményeit röviden összefoglalva, maximum 10 diából álló prezentációként kellett benyújtaniuk február 15-ig.

29 intézmény nevezett a versenyre. A pályaműveket szakértő zsűri bírálta el, aki beválasztotta iskolánk, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola 2 fős csapatát is a döntőbe. Iskolánkat a 9.B osztályos Nárai Angéla és Lukács Vivien képviselte, felkészítő tanáruk Tánczos Gabriella volt.

A döntő 2024. március 5-én, kedden 14:00-kor került megrendezésre, a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégiumban. A zsűriben szakmai tanárok mellett sikeres pénzügyi szakemberek foglaltak helyet. A projektmunkák szóbeli bemutatása után az értékelő bizottság iskolánk csapatának ítélte a kitüntető első helyezést!

Gratulálunk diákjainknak az odaadó, lelkes felkészüléshez és a kiváló eredményhez!

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Elballagtak végzős tanulóink

Elballagtak végzős tanulóink

A Siófoki Szakképzési Centrum öt iskolájából 437 diák ballagott el pénteken és szombaton.

2024. máj. 6.
Második helyen végzett a Hikman csapata az OSZKTV országos döntőjében

Második helyen végzett a Hikman csapata az OSZKTV országos döntőjében

Április 27-én Szombathelyen rendezték meg az Országos Szakképző Iskolai Közismereti Tanulmányi Verseny (OSZKTV) országos döntőjét, amelyen a marcali Hikman Béla Szakképző Iskola csapata második helyezést ért el.

2024. ápr. 29.
Intézmény
A zöld jövőért tenni kell! - Áder János interaktív tanórája a Krúdyban

A zöld jövőért tenni kell! - Áder János interaktív tanórája a Krúdyban

Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára hívta fel a figyelmet Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Siófokon. Egyúttal bejelentette a használt elemek és mobiltelefonok begyűjtésére indított iskolai versenyt.

2024. ápr. 24.
GL


KIMIKK
Balatoni Hajózási Zrt.Balatoni KörBella Italia Restaurant SiófokDatalogicFerro-FlexFöldgázszállító Zrt.HalkerKaposi Mór Oktató KórházKatasztrófavédelemKistücsök Étterem BalatonszemesKongsberg AutomotiveMala Garden Étterem SiófokNEKAPort étterem és panzióSió Eckes - GraniniSiófok KCSióFrissZiehl-Abegg

    • SZC logo fehér
    • Siófoki Szakképzési Centrum

      8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.

    • Telefon: +36 84 346 581 +36 84 310 414

      E-mail: centrum@siofokiszc.hu

      OM azonosító: 203050

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000143


    2024Siófoki Szakképzési Centrum