Ugrás a fő tartalomra

8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.


+36 84 346 581 +36 84 310 414

Hírek


2024. márc. 21.
HP
  • Siófoki Szakképzési Centrum
  • Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola

Vármegyei identitást erősítő színházi előadás Marcaliban

A Somogy Vármegyei Önkormányzatnak köszönhetően vármegyei identitást erősítő színházi előadásokon vehettek részt a Siófoki Szakképzési Centrum iskoláinak tanulói

Vármegyei identitást erősítő színházi előadás Marcaliban

A Somogy Vármegyei Önkormányzat pályázati támogatás segítségével vármegyei identitást erősítő színházi előadásokat szervezett.

Március 20-án kora délután Marcaliban, a Művelődési Ház színháztermében adták elő a „Közjáték a virágok városában” című darabot. A színművet Szücs Zoltán és Sarkadi Kiss János írta, Sarkadi Kiss János rendezte, főszereplői Szabó Nikolett és Serf Egyed. A darab előadásában a Somogy zenekar is közreműködött.

A marcali előadáson a Berzsenyi Dániel Gimnázium, a Széchenyi Zsigmond Technikum és Szakképző Iskola diákjai mellett a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola tanulói is részt vehettek.
A művészek játéka és a darab mondanivalója megérintette a tanulókat, akik vastapssal köszönték meg a produkciót.

A múlt héten Fonyódon fonyódi és balatonboglári intézményeink tanulói már megteinthették a vármegyei identitást erősítő előadást, míg siófoki iskoláink diákjai a jövő héten lehetnek tanúi az színpadi játéknak.

Nagyon szépen köszönjük a Somogy Vármegyei Önkormányzatnak a szíves invitálást és a remek darabot!
Galéria

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


A zöld jövőért tenni kell! - Áder János interaktív tanórája a Krúdyban

A zöld jövőért tenni kell! - Áder János interaktív tanórája a Krúdyban

Az indokolatlan fogyasztás környezeti veszélyeire és a hulladékok újrahasznosításának fontosságára hívta fel a figyelmet Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Siófokon. Egyúttal bejelentette a használt elemek és mobiltelefonok begyűjtésére indított iskolai versenyt.

2024. ápr. 24.
GL
Waldheimben járt a Krúdy küldöttsége

Waldheimben járt a Krúdy küldöttsége

Április 8-12-ig a német testvériskolában, Waldheimban tett látogatást négy tanuló és két oktató a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium képviseletében.

2024. ápr. 22.
Intézmény
Szakmakikötő 2024: negyedszerre hajóztunk ki

Szakmakikötő 2024: negyedszerre hajóztunk ki

Több száz hatodik és hetedikes diák vett részt a IV. Balatoni Szakmakikötő rendezvényünkön pénteken. A Siófoki Szakképzési Centrum iskolái Fonyódon és Siófokon interaktív módon mutatták be képzéseiket, színes szakmáikat. Továbbá ingyenes hajózási lehetőséget és pályaválasztási tanácsadást is kínáltunk a fiataloknak. Duális partnereink is bemutatkoztak mindkét helyszínen.

2024. ápr. 19.
HP


KIMIKK
Balatoni Hajózási Zrt.Balatoni KörBella Italia Restaurant SiófokDatalogicFerro-FlexFöldgázszállító Zrt.HalkerKaposi Mór Oktató KórházKatasztrófavédelemKistücsök Étterem BalatonszemesKongsberg AutomotiveMala Garden Étterem SiófokNEKAPort étterem és panzióSió Eckes - GraniniSiófok KCSióFrissZiehl-Abegg

    • SZC logo fehér
    • Siófoki Szakképzési Centrum

      8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.

    • Telefon: +36 84 346 581 +36 84 310 414

      E-mail: centrum@siofokiszc.hu

      OM azonosító: 203050

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000143


    2024Siófoki Szakképzési Centrum