Baross Gábor

Baross Gábor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Cím: 8600 Siófok,
Bakony u. 2.

View more
Siófoki Szakképzési

Siófoki Szakképzési Centrum

8600 Siófok,
Kálmán Imre sétány 3.

View more
Mathiász János

Mathiász János Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Cím: 8630 Balatonboglár,
Szabadság u. 41

View more
Bacsák György

Bacsák György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Cím: 8640 Fonyód,
Béke u. 1.

View more
Marcali

Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Cím: 8700 Marcali,
Hősök tere 3.

View more
Krúdy Gyula

Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Cím: 8600 Siófok,
Koch R. u. 8.

View more

A Siófoki Szakképzési Centrum június 12-én, szerdán 10 órakor tartotta a siófoki Plázson immáron 11. díjátadó ünnepeségét. Itt adták át a Kiváló Tanuló és Kiváló Tanár elismeréseket.

- A mi erőnk a tudásban rejlik. A Balaton, mint egységes földrajzi, társadalmi és gazdasági régió méltán tartozik az ország legfontosabb területei közé – mondta köszöntőjében Szamosi Lóránt. A Siófoki Szakképzési Centrum kancellárja hozzátette: alapfilozófiájuk hozzájárulni a Balaton térségének gyarapodásához, tudást visznek a jövőbe, az év minden pillanatában. Horváth Péter főigazgató köszönetet mondott a diákoknak és a pedagógusoknak az idei tanévben nyújtott kiemelkedő munkájukért. A díjátadót a Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskola diákjainak zenés-táncos és prózai műsora színesítette.

Díjazott diákjaink:
Somlai Rita, a Siófoki SZC Mathiász János Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának 12. G osztályos gimnáziumi tanulója, aki 4 éven át kitűnő tanulmányi eredménnyel rendelkezett, kézilabda sportágban többszörös magyar bajnoki, valamint országos diákolimpia érmes. A TechTogether Junior csapatversenyen 6. helyezésért elért csapat tagja.
Horváth Bálint, a Siófoki SZC Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának 11. évfolyamos ipari gépész tanulója, akinek tanulmányi eredménye három éven keresztül jeles volt. Magatartása, közösségi munkája példaértékű. A szakmai kiváló tanulója versenyen elért eredménye alapján a komplex írásbeli tevékenység alól jeles érdemjeggyel mentesült.
Verbóczki Luca, a Siófoki SZC Baross Gábor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának 10/A osztályos tanulója kiváló tanulmányi eredményéért, valamint a szkander sportágban nyújtott kiemelkedő teljesítményéért kapott elismerő oklevelet.
Czanik Gálint 1/9/B, Kucsera Robin 2/10/A és Marcall Ákos 2/10/A osztályos tanulók kaptak elismerést, az Országos Szakközépiskolai Tanulmányi Versenyen közismereti komplex kategóriában országos döntőben hatodik helyezést értek el csapatként. Mindhárman a Siófoki SZC Bacsák György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának diákjai.
Varga Vivien, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának 13.B osztályos tanulója elismerést vehetett át a pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés OSZTV döntőjében nyújtott kiváló teljesítményéért, amely alapján négy vizsgarészből teljesítette a vizsga alóli felmentéshez szükséges követelményeket.

Díjazott pedagógusaink:
Halász Sándor, a Siófoki SZC Mathiász János Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának pedagógusa közel 40 éve a Mathiász iskola dolgozója, kitűnő gépész-, valamint informatikai szaktanár. Az intézmény igazgatójaként, és igazgatóhelyetteseként több, mint 25 éven át áldozatos, és precíz munkájával járult hozzá az iskola fejlődéséhez, kollégái állandó és hiteles szakmai támasza.
Tálosné Ujságh Zsuzsanna, a Siófoki SZC Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának magyar-történelem szakos tanára mindennapi munkája során folyamatos megújulásra képes. Egyaránt törekszik jó kapcsolatot kialakítani diákkal, kollégával, szülővel. Nagy munkabírás jellemzi, lelkesen és örömmel vesz részt az iskolai és az iskolán kívüli programokban. Számos rendezvény szervezésében kulcsszerepet vállal. Évek óta osztályfőnök, a fegyelmi bizottság tagja és az iskola alapítványának kuratóriumi tagja.
Bauer Gabriella, a Siófoki SZC Baross Gábor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának pedagógusa az iskolai közösségépítésben és a környezetvédő szakma népszerűsítésében végzett kiemelkedő munkájával példát mutat kollégáinak, és tanítványainak.
Horváth László, a Siófoki SZC Bacsák György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának pedagógusa csapatának kiváló és eredményes felkészítéséért, tehetséggondozó munkájáért, valamint a digitális pedagógiai módszerek úttörő jellegű alkalmazásáért és népszerűsítéséért kapott elismerést.
Zuborné Kovács Henriett, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának pedagógusa a Kiváló Tanuló Díjat elnyert Varga Vivien felkészítő tanára, valamint színvonalas és felelősségteljes szakmai és nevelő-oktató munkájáért.
Varga Gabriella Magdolna a Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája nyugdíjba vonuló pedagógusa részére, a szakterületén és a szakma megszerettetésében végzett kiemelkedő munkájáért elismerő oklevélben részesül. Pályafutása során mindig a gyermekközpontú nevelést képviselte.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Kásler Miklós miniszter úr Elismerő Oklevelet adományoz Tóth János, a Siófoki Szakképzési Centrum Bacsák György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája pedagógusa részére kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként. Iskolánkban 1982 óta dolgozik, az építőipari szakma tanulóit oktatja. 1990-től a tanítás mellett, később teljes munkaidőben az iskola diákotthonában nevelő, illetve diákotthon vezető volt, majd a kollégium megszűnésekor a Balaton kollégiumban folytatta a pedagógia munkát. Az SZKTV versenyen az utóbbi 10 évben ács szakmában 2. és kőműves szakmában egy 5. helyezett tanulója volt. Emellett számos megyei dobogós helyezés is mutatja munkássága eredményét.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományoz Bors József, a Siófoki Szakképzési Centrum Baross Gábor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája pedagógusa részére. Bors József pedagógiai munkáját 1984. november 19-én kezdte meg az iskolában, az akkori 523. számú ipari szakmunkásképző intézetben. Eleinte az építőipari szakterülethez kapcsolódó szakmák elméleti oktatásában vett részt. Az informatika tanári diploma megszerzését követően már inkább a szakközépiskolai képzés, az informatika órák tették ki munkaidejének nagy részét. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, Palkovics László miniszter 2019. június 3-án „Szakképzésért és felnőttképzésért” díjat adományozott Kulcsár János pedagógus, a Siófoki SZC Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának nyugdíjas gyakorlati oktatásvezetője részére. A díjat a szakképzésért és felnőttképzés területén végzett, több éves eredményes, példamutató tevékenységéért, munkájának elismeréseként nyújtották át. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományoz Csabainé Molnár Erika, a Siófoki Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája pedagógusa részére. 1987-től oktatott intézményünkben, több évtizedes kitartó munkáját a szakmai hozzáértése, felkészültsége jellemezte. A középiskolai tanári végzettségével sokoldalú pedagógust ismerhettünk meg személyében, aki, tanárként, osztályfőnökként és igazgató-helyettesként a feladatokat, a munkakörét mindig nagy alapossággal látta el.

 

 

 

 

Partnereink

Siófok Város Önkormányzata 01.siofok
Balatonboglár Város Önkormányzata  02.balatonboglar
Fonyód Város Önkormányzata  03.fonyod
Marcali Város Önkormányzata  04.marcali
OKF Somogy Megyei Igazgatósága  05.okf somogy
FGSZ Földgázszállító Zrt.  06.fgsz
SIÓ-Eckes Kft.  07.sio eckes granini
Kongsberg Interior Systems Kft.  08.kongsberg
TESCO GLOBÁL Áruházak Zrt.  09.tesco
NEKA - Nemzeti Kézilabda Akadémia  10.neka
Budoka Kyokushin Karate Club - Siófok  11.budoka
Ziehl-Abegg Kft.  12.ziehl abegg

Kapcsolat

Kálmán Imre Sétány 3.
Siófok
Somogy megye
8600 
Magyarország

Levelezési cím:
8601 Siófok, Pf.: 127.

Tel: +36 (84)310-414
Email: centrum@siofokiszc.hu
Website: http://www.siofokiszc.hu
Facebook: facebook.com/siofokiszakkepzesicentrum