Hírek
SSZC
- Siófoki Szakképzési Centrum
- Balatoni Kulináris Műhely
- Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium
A szakképzés fejlődésének jó példája a Balatoni Kulináris Műhely Ágazati Képzőközpont
Az M1 szakképzésben tervezett fejlesztésekről szóló riportjában a szakképzésben lezajlott fejlesztések egyik kiváló példájaként a Balatoni Kulináris Műhely Ágazati Képzőközpont is bemutatkozott.

Az M1 szakképzési fejlesztésekről szóló riportjában a szakképzés kínálta jelenlegi lehetőségek mellett a szakképzés stratégiai céljairól és az ezekhez illeszkedő tervezett fejlesztésekről nyilatkozott dr. Pálmai Gergely szakképzésért felelős helyettes államtitkár. A beszámolóban a Siófoki Szakképzési Centrum, illetve a Balatoni Kulináris Műhely Ágazati Képzőközpont működésével kapcsolatban Szamosi Lóránt, a Siófoki Szakképzési Centrum kancellárja, Varga László szakoktató, a Balatoni Kulináris Műhely Nonprofit Kft. ügyvezetője, illetve Tóth Gergely, a CE Pláza Hotel ügyvezetője, a Balatoni Kulináris Műhely ÁKK egyik alapítója is megszólalt.
A riportban az ágazati képzőközpontban tanuló diákok is megosztották a szakirányú gyakorlati képzéssel kapcsolatos kedvező tapasztalataikat.
A riport teljes egészében ITT érhető el.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Szakmai együttműködés a jövő technológiáiért
Az Economic Innovation Partnership Program konferencián a szakértők az alternatív járműgyártáshoz kapcsolódó oktatási fejlesztéseket és a szakképzés új irányait mutatták be.
IKK, SSZC

Bacsákos második hely az Országos Haditorna Verseny megyei fordulójában
Három iskolánk is részt vett november 14-én az Országos Haditorna Verseny Somogy vármegyei fordulóján.
Intézmény, SSZC
Kitartásuk meghozta a sikert
Az Országos Tudományos és Innovációs Olimpián kiválóan szereplő Mathiászos diákokkal és felkészítőjükkel beszélgettünk.
GL
