Hírek
SSZC
- Siófoki Szakképzési Centrum
- Balatoni Kulináris Műhely
- Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium
A szakképzés fejlődésének jó példája a Balatoni Kulináris Műhely Ágazati Képzőközpont
Az M1 szakképzésben tervezett fejlesztésekről szóló riportjában a szakképzésben lezajlott fejlesztések egyik kiváló példájaként a Balatoni Kulináris Műhely Ágazati Képzőközpont is bemutatkozott.

Az M1 szakképzési fejlesztésekről szóló riportjában a szakképzés kínálta jelenlegi lehetőségek mellett a szakképzés stratégiai céljairól és az ezekhez illeszkedő tervezett fejlesztésekről nyilatkozott dr. Pálmai Gergely szakképzésért felelős helyettes államtitkár. A beszámolóban a Siófoki Szakképzési Centrum, illetve a Balatoni Kulináris Műhely Ágazati Képzőközpont működésével kapcsolatban Szamosi Lóránt, a Siófoki Szakképzési Centrum kancellárja, Varga László szakoktató, a Balatoni Kulináris Műhely Nonprofit Kft. ügyvezetője, illetve Tóth Gergely, a CE Pláza Hotel ügyvezetője, a Balatoni Kulináris Műhely ÁKK egyik alapítója is megszólalt.
A riportban az ágazati képzőközpontban tanuló diákok is megosztották a szakirányú gyakorlati képzéssel kapcsolatos kedvező tapasztalataikat.
A riport teljes egészében ITT érhető el.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK
Innovációs Olimpia: két első hely és országos döntő a Mathiász mérlege
Kiválóan szerepeltek a Mathiász diákjai 35. Országos Tudományos Innovációs Olimpia veszprémi regionális fordulójában.
SSZC

Krúdy-nap
November 6-án harmincharmadik alkalommal rendezte meg a Krúdy napot a Siófoki SZC Krúdy Gyula technikum és Gimnázium. Az alábbiakban az intézmény beszámolóját olvashatják a nívós eseményről:
Intézmény
Nyílt nap a Barossban
November 7-én nyílt napot tartott a siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola
Intézmény
