Ugrás a fő tartalomra

8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.


+36 84 346 581 +36 84 310 414

Hírek


2024. márc. 22.
IKK

  Digitális Témahét 2024: Digitális írástudás fejlesztése

  A Belügyminisztérium kezdeményezésére és támogatásával, valamint az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány szakmai koordinációjával, 2024. április 8-12. között kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Digitális Témahét az oktatási intézményekben.

  Digitális Témahét 2024: Digitális írástudás fejlesztése

  Az idei évben is izgalmas lehetőségek várnak az iskolákra, hiszen a Digitális Témahét teljesen ingyenes és számos pályázati lehetőséget kínál a digitális írástudás fejlesztésére. A programhoz kapcsolódó részletes információk elérhetőek a Digitális Témahét honlapján, ahol könnyedén regisztrálhatnak az intézmények.

  A Digitális Témahét kézikönyve elméleti és gyakorlati segítséget nyújt a digitális eszközökkel támogatott pedagógiai projektek tervezéséhez és megvalósításához. A „Projektpedagógia digitális eszközökkel” című kiadvány online formában itt elérhető. Emellett megjelent a Digitális Témahét 2024 pályázati kiírás és újabb különdíjak bejelentése is várható márciusban.

  Szakmai fejlődést segítő webináriumsorozat keretében kaphatnak útmutatást és ötleteket a pedagógusok a program sikeres lebonyolításához. A webináriumok programja és a regisztráció lehetősége megtalálható a Digitális Témahét honlapján. A korábbi évek előadásai során készült, több mint 250 felvétel elérhető a Digitális Témahét YouTube-csatornáján.

  Az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ is tartott a témához kapcsolódó webináriumi előadást, amely itt érhető el. 

  További információk találhatóak a Digitális Témahét Facebook oldalán, illetve kérdéseikkel a dth@hia-edu.hu e-mail címre írhatnak az érdeklődők.

  Javasoljuk az intézményeknek, hogy éljenek a lehetőséggel és csatlakozzanak a Digitális Témahéthez, hogy közösen fejlesszék tanulóik digitális írástudását a legmodernebb eszközökkel és módszertannal!

   

  Forrás: Belügyminisztérium Köznevelési Stratégiai Főosztály

  Képillusztráció: Facebook 

   

  Megosztás

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  IV. Balatoni Szakmakikötő - részletes program

  IV. Balatoni Szakmakikötő - részletes program

  Április 19-én negyedik alkalommal rendezi meg a Siófoki Szakképzési Centrum 6-7- osztályosoknak szóló pályaorientációs rendezvényét a siófoki és a fonyódi kikötőben.

  2024. ápr. 15.
  HP
  Krúdys második hely a Pannon Egyetem statisztikai versenyén

  Krúdys második hely a Pannon Egyetem statisztikai versenyén

  A Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium végzős tanulója, Iker Szabina (13.B) csodálatos eredménnyel (1 pont veszteséggel) a második helyen zárta a Pannon Egyetem Gazdálkodási Kara által szervezett középiskolai statisztika versenyt.

  2024. ápr. 15.
  Intézmény
  Nagy Versmondás Fonyódon a magyar költészet napja alkalmából Fotó: Fonyód Média

  Nagy Versmondás Fonyódon a magyar költészet napja alkalmából

  Immár hetedik alkalommal szavaltak együtt a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola, illetve a Mátyás Király Gimnázium diákjai a fonyódi Dísz téren a magyar költészet napján.

  2024. ápr. 11.
  HP


  KIMIKK
  Balatoni Hajózási Zrt.Balatoni KörBella Italia Restaurant SiófokDatalogicFerro-FlexFöldgázszállító Zrt.HalkerKaposi Mór Oktató KórházKatasztrófavédelemKistücsök Étterem BalatonszemesKongsberg AutomotiveMala Garden Étterem SiófokNEKAPort étterem és panzióSió Eckes - GraniniSiófok KCSióFrissZiehl-Abegg

   • SZC logo fehér
   • Siófoki Szakképzési Centrum

    8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.

   • Telefon: +36 84 346 581 +36 84 310 414

    E-mail: centrum@siofokiszc.hu

    OM azonosító: 203050

    Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000143


   2024Siófoki Szakképzési Centrum