Ugrás a fő tartalomra

8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.


+36 84 346 581 +36 84 310 414

Hírek


2024. márc. 22.
IKK

    Digitális Témahét 2024: Digitális írástudás fejlesztése

    A Belügyminisztérium kezdeményezésére és támogatásával, valamint az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány szakmai koordinációjával, 2024. április 8-12. között kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Digitális Témahét az oktatási intézményekben.

    Digitális Témahét 2024: Digitális írástudás fejlesztése

    Az idei évben is izgalmas lehetőségek várnak az iskolákra, hiszen a Digitális Témahét teljesen ingyenes és számos pályázati lehetőséget kínál a digitális írástudás fejlesztésére. A programhoz kapcsolódó részletes információk elérhetőek a Digitális Témahét honlapján, ahol könnyedén regisztrálhatnak az intézmények.

    A Digitális Témahét kézikönyve elméleti és gyakorlati segítséget nyújt a digitális eszközökkel támogatott pedagógiai projektek tervezéséhez és megvalósításához. A „Projektpedagógia digitális eszközökkel” című kiadvány online formában itt elérhető. Emellett megjelent a Digitális Témahét 2024 pályázati kiírás és újabb különdíjak bejelentése is várható márciusban.

    Szakmai fejlődést segítő webináriumsorozat keretében kaphatnak útmutatást és ötleteket a pedagógusok a program sikeres lebonyolításához. A webináriumok programja és a regisztráció lehetősége megtalálható a Digitális Témahét honlapján. A korábbi évek előadásai során készült, több mint 250 felvétel elérhető a Digitális Témahét YouTube-csatornáján.

    Az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ is tartott a témához kapcsolódó webináriumi előadást, amely itt érhető el. 

    További információk találhatóak a Digitális Témahét Facebook oldalán, illetve kérdéseikkel a dth@hia-edu.hu e-mail címre írhatnak az érdeklődők.

    Javasoljuk az intézményeknek, hogy éljenek a lehetőséggel és csatlakozzanak a Digitális Témahéthez, hogy közösen fejlesszék tanulóik digitális írástudását a legmodernebb eszközökkel és módszertannal!

     

    Forrás: Belügyminisztérium Köznevelési Stratégiai Főosztály

    Képillusztráció: Facebook 

     

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Már jelentkezhetnek 2024. szeptemberében induló esti szakmai képzéseinkre!

    Már jelentkezhetnek 2024. szeptemberében induló esti szakmai képzéseinkre!

    Már regisztrálhatnak 2024. szeptemberében induló ingyenes szakmai képzéseinkre és érettségi vizsgára felkészítő kurzusainkra!

    2024. jún. 24.
    HP
    Legjobbjainkat díjaztuk

    Legjobbjainkat díjaztuk

    Hagyománnyá vált a Siófoki Szakképzési Centrumban, hogy a tanév végén megjutalmazzuk a kimagasló eredményt elérő, valamely területen a legjobban teljesítő diákokat és azokat az oktatókat, akik diákjaink sikereiért a legtöbbet tették az adott tanévben. Kedden délelőtt a balatonvilágosi Tópart Hotelben Szamosi Lóránt kancellár és Horváth Péter főigazgató köszöntötte a vendégeket, az iintézmények vezetőit, az elismerésben részesülő oktatókat és tanulókat.

    2024. jún. 11.
    GL
    Városi pedagógusnapi elismerés

    Városi pedagógusnapi elismerés

    Siófok város pedagógusnapi ünnepségén köszöntötték a település tanárait, óvodapedagógusait a Kálmán Imre Művelődési Központban.

    2024. jún. 4.
    Intézmény


    KIMIKK
    Balatoni Hajózási Zrt.Balatoni KörBella Italia Restaurant SiófokDatalogicFerro-FlexFöldgázszállító Zrt.HalkerKaposi Mór Oktató KórházKatasztrófavédelemKistücsök Étterem BalatonszemesKongsberg AutomotiveMala Garden Étterem SiófokNEKAPort étterem és panzióSió Eckes - GraniniSiófok KCSióFrissZiehl-Abegg

      • SZC logo fehér
      • Siófoki Szakképzési Centrum

        8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.

      • Telefon: +36 84 346 581 +36 84 310 414

        E-mail: centrum@siofokiszc.hu

        OM azonosító: 203050

        Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000143


      2024Siófoki Szakképzési Centrum