Ugrás a fő tartalomra

8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.


+36 84 346 581 +36 84 310 414

Hírek


2024. jún. 11.
GL
  • Siófoki Szakképzési Centrum
  • Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola
  • Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium
  • Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola
  • Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola
  • Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium

Legjobbjainkat díjaztuk

Hagyománnyá vált a Siófoki Szakképzési Centrumban, hogy a tanév végén megjutalmazzuk a kimagasló eredményt elérő, valamely területen a legjobban teljesítő diákokat és azokat az oktatókat, akik diákjaink sikereiért a legtöbbet tették az adott tanévben. Kedden délelőtt a balatonvilágosi Tópart Hotelben Szamosi Lóránt kancellár és Horváth Péter főigazgató köszöntötte a vendégeket, az iintézmények vezetőit, az elismerésben részesülő oktatókat és tanulókat.

Legjobbjainkat díjaztuk

Hagyománnyá vált a Siófoki Szakképzési Centrumban, hogy a tanév végén megjutalmazzuk a kimagasló eredményt elérő, valamely területen a legjobban teljesítő diákokat és azokat az oktatókat, akik diákjaink sikereiért a legtöbbet tették az adott tanévben. Kedden délelőtt a balatonvilágosi Tópart Hotelben Szamosi Lóránt kancellár és Horváth Péter főigazgató köszöntötte a vendégeket, az iintézmények vezetőit, az elismerésben részesülő oktatókat és tanulókat. Ebben az esztendőben a Siófoki sZC Krúdí Gyula Gimnázium és Technikum tanulói színesítették színvonalas kulturáis betétekkel az ünnepséget: Kapitány Katinka 9/D osztályos tanulója furulyán játszott klasszikus zeneműveket, Szavári Georgina 12/D osztályos tanuló pedig József Attila Ars poetica c. versét szavalta.

A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése a Siófoki Szakképzési Centrum Kiváló Tanulója elismerő oklevelet adományozott Maksi Dávidnak, a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium 13. évfolyamos tanulójának, Sinka Brigitta Kittinek, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola érettségire felkészítő osztálya végzős tanulójának, Pozsár Eszternek, a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola 12/D osztályos diákjának, Várvizi Leilának, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola 2/14. K osztályos tanulójának, illetve Récsei Dórának, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium 13/BL osztályos pénzügyi-számviteli ügyintéző diákjának.

 A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése a Siófoki Szakképzési Centrum Kiváló Oktatója elismerő oklevelet adományozta Jezerniczky-Klinszki Anna Erzsébetnek, a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium oktatójának, Pánticsné Varga Veronikának, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola oktatójának, Horváth Szilviának, a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola oktatójának, Balázs Józsefnek, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola oktatójának, továbbá Sebők Évának, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium oktatójának.

Kancellári elismerő oklevélben részesült Varge Yvette, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola igazgató-helyettese a fonyódi "nagy versmondás projekt" hagományának megteremtéséért és fenntartásáért, a Balatoni Szakmakikötő fonyódi helyszínén végzett odaadó munkájáért, valamint Récseiné Kovács Lívia humánpolitikai referens a szakképzés szolgálatában végzett 25 éves kiemelkedő munkájáért.

A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése elismerő oklevelet adományozott Bodrogi Csaba főigazgató-helyettesnek, a szakképzésért végzett több évtizedes, kiemelkedő szakmai és vezetői munkájáért. Bodrogi Csaba 1984-ben kezdte pedagógus pályáját a marcali 522. sz. Decsi Imre Ipari Szakmunkásképző Intézetben, amely most a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola nevet viseli. Előbb az intézmény műszaki tanára, majd igazgatóhelyettese lett. 1995-től húsz éven igazgatóként irányította az iskolát.2015-től a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgató-helyetteseként szolgálja a magyar, azon belül a Somogy vármegyei szakképzés ügyét. 

Minden díjazottnak tisztelettel és szeretettel gratulálunk!

Az eseményen készült fotókat ITT találják, míg a Somogy TV híradójának beszámolója az alábbiakban tekinthető meg:

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Karrierutak a szakképzésben - szakmai konferenciát tartottak a somogyi szakképzési centrumok

Karrierutak a szakképzésben - szakmai konferenciát tartottak a somogyi szakképzési centrumok

Október 10-én tartotta közös „Karrierutak a szakképzésben” elnevezésű szakmai konferenciáját a Kaposvári Szakképzési Centrum és a Siófoki Szakképzési Centrum. A centrumok a vármegye oktatási intézményeit hívták meg a rendezvényre, ahol többek között Pölöskei Gáborné, szakképzésért felelős helyettes államtitkár is tartott előadást.

2024. okt. 11.
SSZC
Angyalbőrben bizonyítottak: az Országos Haditornán jártak iskoláink csapatai

Angyalbőrben bizonyítottak: az Országos Haditornán jártak iskoláink csapatai

A Siófoki Szakképzési Centrum három csapata vett részt az Országos Haditorna Verseny vármegyei fordulójában.

2024. okt. 6.
GL
Szakmamustra huszonharmadszorra

Szakmamustra huszonharmadszorra

Október 2-án megnyitotta kapuit a 23. Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár Arénában.

2024. okt. 3.
GL


KIMIKK
Balatoni Hajózási Zrt.Balatoni KörBella Italia Restaurant SiófokDatalogicFerro-FlexFöldgázszállító Zrt.HalkerKaposi Mór Oktató KórházKatasztrófavédelemKistücsök Étterem BalatonszemesKongsberg AutomotiveMala Garden Étterem SiófokNEKAPort étterem és panzióSió Eckes - GraniniSiófok KCSióFrissZiehl-Abegg

    • SZC logo fehér
    • Siófoki Szakképzési Centrum

      8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.

    • Telefon: +36 84 346 581 +36 84 310 414

      E-mail: centrum@siofokiszc.hu

      OM azonosító: 203050

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000143


    2024Siófoki Szakképzési Centrum