Ugrás a fő tartalomra

8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.


+36 84 346 581 +36 84 310 414

Hírek


2023. máj. 15.
Siófoki Szakképzési Centrum
  • Siófoki Szakképzési Centrum
  • Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

Óriási siker az OSZTV-n!

2023. április 18-án rendezték meg a Pénzügyminisztériumban az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt pénzügy-számviteli ügyintézők számára. 18 fő jutott be az országos döntőbe, a Siófoki Szakképzési Centrum Baricza Zsófia, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium 13 BLD tanulója képviselte. Zsófi mindkét tantárgyból továbbjutott, és végül 4. helyezést ért el.

Óriási siker az OSZTV-n!

Óriási siker az OSZTV-n!

 

2023. április 18-án rendezték meg a Pénzügyminisztériumban az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt pénzügy-számviteli ügyintézők számára. 18 fő jutott be az országos döntőbe, a Siófoki Szakképzési Centrum Baricza Zsófia, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium 13 BLD tanulója képviselte. Két 90 perces írásbeli forduló után, csak a 75%-ot elért diákoknak volt lehetősége a szóbeli vizsgákon bizonyítani, pénzügyből 6-an, számvitelből 4-en kaptak erre lehetőséget. Zsófi mindkét tantárgyból továbbjutott, és végül 4. helyezést ért el. Teljesítményével kiérdemelte a vizsgák alóli teljes felmentést!

Nagy szeretettel gratulálunk az elért eredményhez, nagyon büszkék vagyunk Rád, Zsófi! Frissen megszerzett szakmádhoz sok sikert kívánunk!

Felkészítő tanárok: Bodolai Erzsébet, Kercsmár Vilmos, Sebők Éva, Zuborné Kovács Henriett

 

 

 

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Szakmakikötő 2024: negyedszerre hajóztunk ki

Szakmakikötő 2024: negyedszerre hajóztunk ki

Több száz hatodik és hetedikes diák vett részt a IV. Balatoni Szakmakikötő rendezvényünkön pénteken. A Siófoki Szakképzési Centrum iskolái Fonyódon és Siófokon interaktív módon mutatták be képzéseiket, színes szakmáikat. Továbbá ingyenes hajózási lehetőséget és pályaválasztási tanácsadást is kínáltunk a fiataloknak. Duális partnereink is bemutatkoztak mindkét helyszínen.

2024. ápr. 19.
HP
Második helyen végzett a Baross csapata a vármegyei hungarikum versenyen

Második helyen végzett a Baross csapata a vármegyei hungarikum versenyen

Az előkelő második helyen végzett a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola "Aranycsapat" nevű formációja az Értékeink vármegyén innen című Hungarikum vetélkedő szerdai döntőjének középiskolai kategóriájában, amelyet a kaposvári Vármegyeháza Dísztermében rendezett meg a szervező Somogy Vármegyei Önkormányzat.

2024. ápr. 18.
HP
IV. Balatoni Szakmakikötő - részletes program

IV. Balatoni Szakmakikötő - részletes program

Április 19-én negyedik alkalommal rendezi meg a Siófoki Szakképzési Centrum 6-7- osztályosoknak szóló pályaorientációs rendezvényét a siófoki és a fonyódi kikötőben.

2024. ápr. 15.
HP


KIMIKK
Balatoni Hajózási Zrt.Balatoni KörBella Italia Restaurant SiófokDatalogicFerro-FlexFöldgázszállító Zrt.HalkerKaposi Mór Oktató KórházKatasztrófavédelemKistücsök Étterem BalatonszemesKongsberg AutomotiveMala Garden Étterem SiófokNEKAPort étterem és panzióSió Eckes - GraniniSiófok KCSióFrissZiehl-Abegg

    • SZC logo fehér
    • Siófoki Szakképzési Centrum

      8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.

    • Telefon: +36 84 346 581 +36 84 310 414

      E-mail: centrum@siofokiszc.hu

      OM azonosító: 203050

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000143


    2024Siófoki Szakképzési Centrum