Ugrás a fő tartalomra

8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.


+36 84 346 581 +36 84 310 414

Hírek


2023. nov. 22.
Siófoki Szakképzési Centrum
  • Siófoki Szakképzési Centrum
  • Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola

Bacsákos siker a PENturismon!

2023.11.21-én 5. Alkalommal megrendezésre került a zalaszabari Zobori Élményparkban a PENturismo verseny. A Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ szervezésében közel 100 középiskolás diák érkezett az ország több pontjáról. Esetmegoldó feladatokban mérték össze tudásukat. A kreatív, izgalmas és vidám versenyt a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola Bacsák Csajok csapata nyerte meg.

Bacsákos siker a PENturismon!

Ötödik alkalommal rendezték meg a zalaszabari Zobori Élményparkban a PENturismo versenyt november 21-én. A Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ szervezésében közel 100 középiskolás diák érkezett az ország több pontjáról. A tanulók esetmegoldó feladatokban mérték össze tudásukat. A kreatív, izgalmas és vidám versenyt a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola Bacsák Csajok csapata nyerte meg. A négy tűzről pattant lány a rendezvényszervezésben szerzett tudását kamatoztatta.Nagy volt a tétje a versenynek, ugyanis a huszonhárom négy fős csapat közül az első három helyezett tagjai +30 ponttal indíthatnak a Pannon Egyetem felvételijén.

Minden csapat értékes nyereményekkel és élményekkel gazdagodott Mezőfi Nóra és kollégái munkájának köszönhetően. A csapat tagjai Isztojka Luca,Pál Rebeka, Rumán Dorottya, Várvizi Leila, Visi Zsófia, Zóka-Győri Viktória voltak, Szalai Tünde oktató készítette fel őket a megmérettetésre, amelyről győztesként térhettek haza.

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Karrierutak a szakképzésben - szakmai konferenciát tartottak a somogyi szakképzési centrumok

Karrierutak a szakképzésben - szakmai konferenciát tartottak a somogyi szakképzési centrumok

Október 10-én tartotta közös „Karrierutak a szakképzésben” elnevezésű szakmai konferenciáját a Kaposvári Szakképzési Centrum és a Siófoki Szakképzési Centrum. A centrumok a vármegye oktatási intézményeit hívták meg a rendezvényre, ahol többek között Pölöskei Gáborné, szakképzésért felelős helyettes államtitkár is tartott előadást.

2024. okt. 11.
SSZC
Angyalbőrben bizonyítottak: az Országos Haditornán jártak iskoláink csapatai

Angyalbőrben bizonyítottak: az Országos Haditornán jártak iskoláink csapatai

A Siófoki Szakképzési Centrum három csapata vett részt az Országos Haditorna Verseny vármegyei fordulójában.

2024. okt. 6.
GL
Szakmamustra huszonharmadszorra

Szakmamustra huszonharmadszorra

Október 2-án megnyitotta kapuit a 23. Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató a Kaposvár Arénában.

2024. okt. 3.
GL


KIMIKK
Balatoni Hajózási Zrt.Balatoni KörBella Italia Restaurant SiófokDatalogicFerro-FlexFöldgázszállító Zrt.HalkerKaposi Mór Oktató KórházKatasztrófavédelemKistücsök Étterem BalatonszemesKongsberg AutomotiveMala Garden Étterem SiófokNEKAPort étterem és panzióSió Eckes - GraniniSiófok KCSióFrissZiehl-Abegg

    • SZC logo fehér
    • Siófoki Szakképzési Centrum

      8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.

    • Telefon: +36 84 346 581 +36 84 310 414

      E-mail: centrum@siofokiszc.hu

      OM azonosító: 203050

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000143


    2024Siófoki Szakképzési Centrum