Hírek
HP
- Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium
- Siófoki Szakképzési Centrum
Miniszteri Elismerő Oklevél elismerésben részesült Tóth Krisztina
Kiemelkedő szakmai tevékenységéért Miniszteri Elismerő Oklevél elismerést vehetett át kedden Tóth Krisztina, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium igazgatója. A Kulturális és Innovációs Minisztérium nevében dr. Hankó Balázs innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár és Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár adta át a szakmai díjat.
Tóth Krisztina 2016. júliusától tevékenykadik igazgatóként. Vezetése alatt több fontos innovációt is sikeresen végrehajtott az intézmény. A Krúdy képzési palettájában új ágazatként jelent meg a logisztika, elindult a gimnáziumi oktatás, és jelentősen nőtt a tanulói létszám. Bővült az iskola felnőttek szakmai oktatása és képzése területén nyújtott kínálata, és ezzel együtt a képzésben résztvevők száma is jelentősen emelkedett. Vezetése alatt megerősödtek a Siófok német testvérvárosa, Waldheim oktatási intézményeivel való együttműködések. Jelentősen bővült az intézmény duális partnereinek száma is, és olyan innovatív kezdeményezések is megvalósultak, mint a „Gasztropiac”, a pályaorientációs „Gasztrotábor”, a 9. évfolyamba járó diákok könnyebb beilleszkedését, az iskolához való tartozásuk megerősítését szolgáló "Ráhangoló napok" vagy a Balatoni Körrel való közös szakmai gondolkodás. Vezetése alatt megújult a Szindbád tanétterem, létrejött a Balatoni Kulináris Műhely Ágazati Képzőközpont és a külső kézilabdapályák is modernizálódtak.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK
Lagzis lakoma a Krúdyban
Lakodalom van a mi utcánkban szlogennel rendezték meg csütörtökön a XXX. Krúdy Napokat Siófokon.
Siófoki Szakképzési Centrum - Góz Lilla
Nyílt napok a Siófoki Szakképzési Centrum intézményeiben!
Kedves Érdeklődők! Mindenkit sok szeretettel várunk az intézményekben megrendezésre kerülő nyílt napjainkra! A tervezett programokról később adunk tájékoztatást!
Siófoki Szakképzési Centrum
Csúcskonyhában sütnek-főznek a jövő szakácsai
Birtokba vették a Balatoni Kulináris Műhelyt a Krúdy szakács tanulói. A siófoki tanműhely ünnepélyes megnyitóját követően egy négy fogásos menüt tálaltak a vendégeknek. Varga László chéf irányításával kecskesajtos, fanyar meggyes előétel után birssel ízesített sütőtök krémleves, majd szuvidált magyaros szűzérmét tálaltak.
Siófoki Szakképzési Centrum